logo bambieno zonder achtergrond.png

Bambieno

Bambieno: Iepersestraat 151 Roeselare

bambieno@hotmail.be

Bambieno

Bambieno

Bambieno

De binnenspeelruimte voor de Bambieno's
De binnenspeelruimte voor de Bambieno's In deze ruimte kunnen de grootste kinderen spelen. U kunt hier ook de verzorgingstafel zien en de kast waarin elk kind een eigen halve lade heeft. Daarin zit het tutje van het kindje, de luiers, de vochtige doekjes, het tuutje en/of beertje. U ziet ook het duopark waar de baby's in kunnen spelen. We hebben aandacht besteed aan een groot raam en veel lichtinval zodat we zoveel mogelijk de tuin naar binnen kunnen brengen. Dat maakt de sfeer op en top huiselijk.
Verzorgingstafelbambieno.jpg
Verzorgingstafelbambieno.jpg Op dit meubel worden kindjes verzorgd, in nood ook gewassen. Elk kindje heeft zijn eigen halve lade met daarin zijn luiers en persoonlijke spulletjes. Op het magneetbord noteren we telkens de eigenheden van elk kindje (bvb natte luier, koorts,...). Op basis daarvan vullen wij ons elektronisch dossier Deona in.
De dames van de opvang. :)
De dames van de opvang. :)
Interieur van Bambieno
Interieur van Bambieno Op deze foto kunt u zien waar de allerkleinste baby's rusten. De kinderen jonger dan 6 maanden mogen hier wat tot rust komen. Ze zijn vlakbij de kindbegeleiders Bieke en Tineke zodat we ze goed in het oog kunnen houden. U merkt ook op dat we een evacuatiebed ter beschikking hebben, in teken van de veiligheid want ook daar moeten we zeker bij stilstaan. Verder achter het zwarte hekje is dan de speelruimte voor de iets grotere kinderen. Onder begeleiding mogen de kleinste kindjes natuurlijk wel bij de grotere.
Hartjes voor moederdag
Hartjes voor moederdag Onze kindjes knutselden een halsketting voor hun mama. Zoutdeeg, zelf versierd met hun favoriete kleur strijkparels
Papegaaiengekte bij Bambieno
Papegaaiengekte bij Bambieno In maart maakten we allemaal toffe papegaaien. De veertjes zijn de handjes van de kindjes. De "boom" waarin de papegaai zit is gemaakt van verf waar de kindjes met knikkers doorheen rolden. Fun gegarandeerd!
Valentijnswerkje
Valentijnswerkje In februari maakten we placematjes met onze voorletters en kregen alle ouders nog een zelfgemaakt lekkernijtje mee naar huis.
Halloweensoep
Halloweensoep De bambieno-kids kregen allemaal een griezelig potje soep mee naar huis, halloweensoep met pompoen! Mmmm!
Handenboompjes
Handenboompjes Met de omtrek van de handjes maakten we stammen voor onze bomen. De kinderen stempelen met kurken dan de kruin. Zo kregen we variatie aan bomen : een fijne berk, een knotwilgje,... Super gedaan van onze Bambienootjes
Sterretjes
Sterretjes Alle kinderen zijn een ster bij Bambieno, en dat willen we extra in de verf zetten met mooie, magnetische sterretjes voor aan de koelkast!
Pimpampoentjes
Pimpampoentjes Schilderen met een spons, stempelen met de vinger(s), wat fijn om een Bambienotje te zijn!
Pasen bij Bambieno
Pasen bij Bambieno Knutselwerkje van paashaasjes gemaakt door de Bambienokids
Bambieno
Bambieno
Knutselwerk mutsen
Knutselwerk mutsen De winter is een feest bij Bambieno, en daar horen zelfgeknutselde mutsen bij! In navolging van het vele breiwerk van mama Bieke :D
Bloemen met knopen
Bloemen met knopen
Vaderdag bij Bambieno!
Vaderdag bij Bambieno! Onze papa's worden in het zonnetje gezet met een leuk knutselwerkje!
Één van de stapelbedden van Bambieno
Één van de stapelbedden van Bambieno
Bambieno slaapkamer beneden
Bambieno slaapkamer beneden Voor de kleintjes (vanaf 6 maanden) is er een aparte slaapkamer beneden voorzien. Zij slapen dus niet te ver van kindbegeleiders Bieke en Tineke zodat we hen goed en gemakkelijk kunnen opvolgen.
Dumbo in de opvang
Dumbo in de opvang Deze dumbo hebben we in de opvang uitgehangen en de kinderen mochten daar eens volledig in op los gaan. Voor professionelen is het bekijken van een kindertekening ook heel leuk en leerzaam.
olaf in wintertenue
olaf in wintertenue
20201224_145553V
20201224_145553V

Bezoek deze pagina regelmatig om de laatste nieuwe knutselwerkjes

en andere sfeerfoto's van onze opvang te bekijken! Als u op een foto klikt, dan krijgt u meer info.

Cart